Youradio

Menu

Thom Artway vydává singl All I Know. Druhé album chystá na letošní podzim.

6. 6. 2018 · Ondřej Těšínský

Nová skladba je o víře v lásku a opravdové přátelství. Poslechni si i jeho oblíbenou muziku v exkluzivním VIP playlistu na Youradiu.

Přehrát song

Pro natočení písně All I Know se Thom Artway spojil s  prověřeným producentem Ondřejem Turtákem aka ODDým (ATMO Music,  Sebastian, Lipo, Jakub Děkan ad.), který ji oblékl do moderního popového zvuku. 

Samotný vznik písničky popisuje Thom Artway takto: „Před časem jsem musel udělat velké rozhodnutí. Každý další den, kdy jsem se potácel v ´pomyslném středu´ mezi dvěma rozhodnutími, byl velmi těžký. Víra v lásku a opravdové přátelství mě zachránila a nese se tak každým refrénem – All Around Is Love.“ 

Zpěvák Thom Artway se na scéně etabloval v roce 2015 skladbou I Have No Inspiration. Rok poté vydal debutové album Hedgehog, na kterém nechyběl ani další hit Blind Man. Pro duet Time To Think It Over získal Artway držitelku Oscara Markétu Irglovou. Za album získal dvě ceny České hudební akademie Anděl a byl za ně nominován na Objev roku také v anketě popularity Český slavík.

Nalaď se s Thomem Artwayem na stejnou vlnu poslechem nálady Inspiration of Thom Artway!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno