Youradio

Menu

Support Lesbiens vydávají svůj první koncertní videoklip!

9. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Kapela Support Lesbiens vydává nový singl ze své poslední desky Glow! Jde o vůbec jedinou českou písničku na desce, kterou pomohl složit oblíbený hudebník, Xindl X. Nový singl Hazardér vychází spolu s prvním koncertním videoklipem, jenž kapela kdy vydala.

Přehrát singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Skladba Hazardér pojednává o člověku, který k životu v mnohém přistupuje jako hazardní hráč. To, co je mu nejvzácnější, však střeží s maximální péčí a pozorností. „Když po nocích půjdu hrát, tebe nevsadím, ač jsem hazardér, s tebou přece zvládnu žít bez her,“ zpívá se v refrénu.

„Všichni máme v sobě uličníka, všichni nějakým způsobem zlobíme, někdy se utrhneme ze svých (pomyslných) řetězů. Ale naší hlavní přirozeností je konat dobro, víme, že je to správné. Hazardér je píseň o člověku, který se nesnaží svoje přestřelky omlouvat, ale za ctnosti srdce a ty, které miluje, by obětoval všechno,“ říká zpěvák Dušan Marko.

Poslechni si singl Hazardér

Pro Support Lesbiens se jedná už o čtvrtý videoklip k aktuálnímu albu a zároveň o první opravdové živé video. Natočeno bylo na únorovém křtu desky Glow v pražském klubu Doupě. Kapela tuto příležitost pojala jako velkou oslavu hudby se svými přáteli a nejbližšími spolupracovníky. Zároveň zde dohodla řadu zajímavých spoluprací na příští rok.

V doprovodu skupiny, která v Doupěti naživo premiérově předvedla skladby z úspěšné desky Glow, vystoupili také výborní backvokalisté – Lenka Novotná, Juraj Holoda a Marlene Wilfing. 

Podívej se na rozhovor s Hynkem Tomanem ze Support Lesbiens

Předcházející čtyři singly ze zmíněné nahrávky (Movin' On, Brighter Day, Ocean a Little By Little) se v rádiovém éteru těšily velké popularitě. V oficiálním žebříčku nejhranějších domácích skladeb atakovala každá z nich nejvyšší příčky. 

Hazardér podle všeho nebude poslední připomínkou aktuální desky Glow s vlivy mnoha dalších žánrů. Skupina slíbila, že do budoucna vydá ještě alespoň dva další singly. Nový repertoár bude pochopitelně také nedílnou součástí nadcházejících koncertů. V současnosti se již hudebníci intenzivně připravují na nabitou letní sezónu.

Poslechni si VIP playlist Co poslouchá Hynek Toman

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno