Youradio

Menu

Spice Girls jsou zpátky. Vystoupí i na svatbě prince Harryho?

5. 2. 2018 · Ondřej Těšínský

Mel B, Mel C, Geri, Victoria a Emma se minulý týden po šesti letech sešly a plánují návrat na koncertní pódia.

Spustit Spice Girls

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Britská dívčí skupina, která se proslaila v 90. letech minulého stletí, opět ohlásila návrat.

V pátek se všechny členky setkaly v domě Geri Horner (dříve Geri Halliwell) v anglickém hrabství Hertfordshire a dorazil také jejich bývalý manažer Simon Fuller. 

 „Prožily jsme nádherné odpoledne a vzpomínaly jsme spolu na krásné časy. Jsme nadšeny skutečností, že Spice Girls nadále vzbuzují velký zájem. Shodly jsme se na tom, že nás čeká mnoho zajímavých příležitostí, které opět probudí ducha Spice Girls,“ píše se v jejich následném prohlášení.

I když Victoria Beckham a Mel C ještě loni tvrdily, že comeback skupiny nikdy nedovolí, teď je všechno jinak. Victorii, která má problémy s podnikáním, se nakonec podařilo zlákat na deset milionů liber, které by každá členka měla vydělat. 

Podle britského deníku The Sun skupina vydá kompilaci největších hitů a čekají ji projekty pro čínskou televizi a reklamní smlouvy. Členky Spice Girls by měly také uvádět televizní talentovou show.

Podle médií kapela poprvé společně živě vystoupí na květnové královské svatbě prince Harryho a Meghan Markleové, která prý byla vždy oddanou příznivkyní skupiny.

Skupina Spice Girls vznikla v roce 1994 a vydala tři alba: Spice (1996), Spiceworld (1997) a Forever (2000). Po velkém úspěchu v devadesátých letech si dala v roce 2000. První comeback nastal v roce 2007 a o rok později absolvovaly světové turné. Naposledy se Spice Girls představily na závěrečném ceremoniálu londýnských olympijských her v roce 2012.

Foto: Instagram

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno