Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 47/2018

23. 11. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

Imagine Dragons, DJ MømeLenny, Tereza Mašková, Monkey Business, Marek Ztracený, Cheryl a rapeři z vydavatelství Milion+.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Imagine Dragons - Bad Liar

Americká rocková kapela Imagine Dragons vydává pohodový singl Bad Liar, který pochází z aktuálního čtvrtého alba Origins, které vyšlo 9. listopadu. Deska se pohybuje mezi art rockem, hip-hopem, popem a folkem a nepostrádá typický rukopis Imagine Dragons, kterým jsou texty, které vypráví o bolestivých sebereflexích, které však nakonec vyústí v inspiraci a povznesou duši.

Monkey Business - Cpt. Pheromone And Sgt. Nicotine

Skupina Monkey Business vydává už druhý singl z nového alba Bad Time for Gentlemen. Song s názvem Cpt. Pheromone and Sgt. Nicotine má i klip, který natočili hned tři režiséři - David Rauch, Pavel Mrázek a Matěj Ruppert. Do hlavních rolí obsadili herce Matěje Hádka, Adama Vaculu a herečku Kateřinu Klausovou.

Lenny - Home

Novinka Home je druhou ochutnávkou z připravované druhé řadové desky, kterou Lenny chystá ve spolupráci s německou pobočkou Universal Music. Skladba ve středním tempu a v refrénu Lenny zpívá o tom, že když nás zrovna náš blízký potřebuje, zůstáváme u něj s podanou pomocnou rukou... 

Tereza Mašková - New Me

Vítězka letošního ročníku SuperStar Tereza Mašková vydává svůj první singl New Me a album s písněmi, se kterými vystupovala v soutěži SuperStar, doplněné o dvě skladby, které zpívala v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Novinkový singl New Me má také pohádkový klip.

 

Milion+ - Z nuly na sto

Jedno z nejsilnějších tuzemských rapových vydavatelství Milion+, v čele s Yzomandiasem, Nik Tendem, Hasanem a dalšími vydává singl Z nuly na sto produkovaný Konexem. Singl je první ochutnávkou z chystaného labelového alba Krtek Money Life, které vyjde 30. listopadu. 

 

Marek Ztracený - To se mi líbí

Marek Ztracený vydává další singl z alba Vlastní svět s názvem To se mi líbí. 30. listopadu vychází Markovi Ztracenému na DVD záznam loňského koncertu 10 let od Ztrácíš – Forum Karlín. V den výročí koncertu - ve středu 27. listopadu - bude na jeho YouTube kanálu možné jednorázově od 20.00 zhlédnout celý koncert.

Cheryl - Love Made Me Do It

Britská zpěvačka Cheryl se po čtyřech letech odpočinku vrací se singlem Love Made Me Do It. Cheryl je novopečenou matkou a podepsala smlouvu s novým labelem. začínala jako členka kapely Girls Aloud. Sólovou kariéru Cheryl odstartovala v roce 2009 albem 3 Words, následovaly desky Messy Little Raindrops, A Million Lights a Only Human, na kterých se nacházelo celkem pět singlů, které se dostaly na špičku britských hitparád.

Møme - Sail Away

Francouzský DJ Møme vydává singl Sail Away, který napsal v Los Angeles během svého světového turné. Singl plný kalifornského vibeu, na kterém Møme spolupracoval se zpěvákem Rickym Ducatim, je součástí chystaného EP Møment II, které vyjde 21. prosince.

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno