Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 45/2018

9. 11. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

Pokáč, Carly Rae Jepsen, Hailee Steinfeld, Lenka Filipová, 5 Seconds Of Summer, Benny Blanco & Calvin Harris

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Pokáč - V lese 

Originální písničkář Pokáč představuje nový singl V lese i s klipem. Song s nadsázkou řeší dilema dnešní generace - jak se v lese bavit, když v něm nejsou zásuvky a mobilní data... Tento týden také startuje Pokáčovo podzim Tour, na kterém ho jako předskokan doprovodí Michal Horák.

 

Lenka Filipová - Na cestě

Po patnácti letech přichází zpěvačka, kytaristka (a maminka Lenny :)) Lenka Filipová s novým studiovým albem Oppidum. Novinka je inspirovaná keltskou kulturou a vychází 16. listopadu. Jediná česky zpívaná píseň na albu je právě singl Na cestě, jejíž text obstaral zpěvák a autor David Stypka. 

 

Carly Rae Jepsen - Party For One

Americká zpěvačka Carly Rae Jepsen vydává singl Party For One, který produkoval Captain Cuts (Bebe Rexha/Halsey/Chainsmokers). Singl pochází z chystaného alba, které vyjde v příštím roce, a má být hymnou, která oslavuje čas, který člověk tráví sám se sebou. 

 

Hailee Steinfeld - Back To Life

Na Oscara nominovaná herečka a zpěvačka Hailee Steinfeld vydává singl Back To Life, který pochází ze soundtracku k chystanému filmu Bumblebee, který bude do českých kin uveden 21. prosince letošního roku. Skladba je strhující poctou síle lásky...

 

Benny Blanco & Calvin Harris - I Found You

Skladatel, textař, muzikant a producent Benny Blanco vydává ve spolupráci s DJem a producentem Calvinem Harrisem singl I Found You. Jedná se o Bennyho druhý singl, který následuje úspěch hitu Eastside, ve kterém vystupuje Halsey společně s Khalidem.

 

5 Seconds of Summer - Valentine

Australská poprocková kapela 5 Seconds of Summer vydává singl Valentine, který pochází z alba Youngblood, které vyšlo 15. června. K singlu Valentine byl natočen i videoklip, který si na YouTube prozatím připsal téměř sedm milionů zhlédnutí.

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno