Youradio

Menu

SONGY TÝDNE (42/2018)

19. 10. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky!

... které ti nesmí uniknout.

Tentokrát představujeme novinky od:

Luis Fonsi, Little Big, Ntesky feat. David Guetta, Nevada, Charli XCX, Nik Tendo, Cher Lloyd a český projekt Za100let.

Přehrát všechny Pecky týdne

Luis Fonsi feat. Ozuna - Imposible

Autor nesmrtelného Despacita Luis Fonsi vydává ve spolupráci s portorickým zpěvákem reggaetonu a (t)rapperem Ozunou singl Imposible. „Píseň je zpovědí muže, který si uvědomí, že nikdo nedokáže jeho ženu milovat tak, jako on,” vysvětluje zpěvák.

 

Little Big - Skibidi

Videoklip Skibidi od ruské raveové skupiny Little Big za deset dní nabral na YouTube přes 23 milionů zhlédnutí. 
Skladba si už vysloužila přezdívku „Nový Gangnam Style“. Tanec z tohoto videa se stal v Rusku největším meme a pohyby, které v klipu předvádí frontman Ilja Prusikin parodují televizní hvězdy, populární rappeři a blogeři. 

Za100let - Za 100 let

Třináct českých interpretů se sešlo na speciální nahrávce, která připomíná 100. výročí vzniku republiky. V singlu zpívají: Marek Ztracený, Tomáš Klus, František Černý (Čechomor), Mirai, Ewa Farna, Jindra Polák (Jelen), Xindl X, Michal Hrůza, David Stypka, Slza, Vašek Bláha (Divokej Bill), Debbi a Jananas jako autoři písně.

Netsky feat. David Guetta -  Ice Cold

Producent elektronické hudby Netsky vydává novou klubovou hymnu Ice Cold, na které spolupracoval s francouzským housovým DJem Davidem Gettou. Singl pochází z Netskyova chystaného projektu Palmtress & Powerlines, kde Palmtrees zastupuje magnetický pop a Powerlines žánry stírající klubové tracky. Ice Cold patří do části Powerlines. 

Nevada - Don’t Call Me

Švédský DJ a producent Nevada ve spolupráci s popovým duem Loote vydává singl Don’t Call Me, který si připsal už přes milion streamů. V roce 2016 Nevada zaútočil na tabulky debutovým singlem The Mack, který je předělávkou hitu Marka Morrisona a pkračoval remixy skladeb od Eda Sheerana, Laima Paynea nebo Charli XCX. 

 

Charli XCX feat. Troye Sivan - 1999
Zpěvačka Charli XCX se vrací do devadesátek. V novém singlu 1999 nám připomíná kulturně společenské fenomény konce devadesátých let. Prostřednictvím videoklipu 1999 mohou pamětníci nostalgicky vzpomínat na Spice Girls a Britney Spears, akční Matrix či počítačovou hru Sims. Nechybí ani nejslavnější scéna z filmu Titanic nebo iMac G3. Mimochodem, Steve Jobs prý nikdy nevypadal tak sexy jako v tomhle klipu! 

Nik Tendo feat. Hasan - Sedm 

Český rapper Nik Tendo vydává singl a videoklip Sedm, na kterém spolupracoval s rapperem Hasanem. Singl pochází z debutového alba 7, které vyšlo v červnu letošního roku na labelu Milion+ a je emocionální zpovědí se žánrovým přesahem. 

 

Cher Lloyd - None Of My Business

Britská zpěvačka a rapperka Cher Lloyd vydává chytlavý singl None Of My Business prostřednictvím kterého slaví svůj návrat na scénu poté, co vychovávala své první dítě. Ve svých šestnácti letech se proslavila prostřednictvím britské verze soutěže X-factor popovým remakem skladby Turn My Swag On.

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno