Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 4/2019

25. 1. 2019 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

Twenty One Pilots, Chinaski, O5 a Radeček, Dean Lewis a Alec Benjamin feat. Alessia Cara

Přehrát songy týdne

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Twenty One Pilots - Chlorine
Pátý singl z aktuální loňské desky Trench podpořené i mystickým videoklipem. Po minulé desce Blurryface (2015), se kterou tohle americké duo zaznameno celosvětový úspěch korunovaný cenou Grammy, vydalo loni na podzim novinku Trench, která neobsahuje mainstreamové hity, ale drží si alternativně experimentální styl. Twenty One Pilots se 16. února vrací i na koncert do Prahy, tentokrát do O2 areny. 

Chinaski - Tamaryšek
Tamaryšek je čtvrtým singlem ze zatím posledního alba Není nám do pláče, který kapela nahrála ještě v "minulé" sestavě. Kapela v novém slžení už připravuje i nové skladby. První ukázky by měly zaznít naživo právě na plánovaném Amfiteátr turné. Song Tamaryšek doprovází videoklip režiséra Jakuba Mahdala. Ukazuje život mladého páru a přesouvá jej v čase do stáří. Vznikal na Islandu a v domově seniorů v Praze na Chodově. 

05 a Radeček -  Sex ve sprše
Kapela O5 a Radeček z jesenických hor vydává druhý singl z očekáváné desky Dobrý zprávy. Text je sice hodně jednoduchý a chvíli jsme nevěděli, jestli to fakt kapela myslí vážně, ale vše drží v mezích vkusu muzika i klip a hlavně je to opravdu strašně chytlavé. Kapela také připravuje píseň k nové komedii Karla Janáka. 

 

Dean Lewis - 7 Minutes
Australský písničkář Dean Lewis vydává po předchozím songu Be Alright, který se stal hitem ve světě i v České republice, singl 7 Minutes. Píseň pojednává o krátce trvajícím setkání dvou cizinců, kteří si společně vytvoří vzácné vzpomínky a pak toho jeden z nich lituje, protože odchází se zlomeným srdcem. Singl předznamenává vydání Lewisova debutového alba. 

Alec Benjamin feat. Alessia Cara - Let Me Down Slowly
Alec Benjamin je talentovaný mladík z Phoenixu. Singl Le Me Down Slowly vydal nejprve samostatně v červnu 2018. Nyní stejný song s minimalistickou produkcí a textem o rozpadajícím se vztahu a strachu z osamění nazpíval s kanadskou zpěvačkou Alessií Cara. Zůstane jen u nevýrazného popu, nebo se z tohohle kluka vyklube něco víc? :)

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno