Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 3/2019

18. 1. 2019 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky! 

... které ti nesmí uniknout.

Nové singly aktuálně vydávají: 

Mirai, Kapitán Demo, The Cranberries, The Killers a Paulie Garand.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Mirai - Øtchi
Nový singl nových českých hvězd s japonským jménem. Mirai na novém songu, jeho název se čte "Oči", spolupracovali opět s producentem Ondřejem Fiedlerem, který vybrousí i další songy pro jejich druhou desku. Album vyjde na podzim, kdy kapela pojede i turné po větších sálech Česka, včetně slovutného pražského Fóra Karlín. Klip k singlu točil Ondřej Kudyn v deštivých ulicích předbrexitového Londýna.

Kapitán Demo - Zlatíčka (Chris Sadler Remix)
Česko-italský ropný magnát, nejtlustší celebrita a mistr světa chození v holínkách po žhavém uhlí Kapitán Demo vydal loni v listopadu své už čtvrté album Mládí v trapu, tentokrát na svém novém labelu Díra na trhu rec. V songu zlatíčka si utahuje ze všech sluníčkovejch lidiček plevelících sociální sítě smajlíkama a tenhle parádní remix Chrise Sadlera ze songu dělá parádní rádiovou pecku :) 

The Cranberries - All Over Now
První singl z posmrtné desky irských The Cranberries, která vychází v dubnu 2019. V songu i na celé desce zní hlas zpěvačky Dolores O'Riordan, která tragicky zemřela 15. února 2018. Na albu najdeme 11 songů, které stihla Dolores před smrtí nazpívat. Bude se jmenivat In The End a po jejím vydání kapela ukončí činnost.

 

The Killers - Land of the Free
Nový singl americké rockové kapely The Killers je protestsongem kritizujícím protiuprchlickou politiku Donalda Trumpa. Videoklip natočený uznávaný režisérem Spikem Lee ukazuje nuzný život uprchlíků na americko-mexické hranici, kde chce americký prezident vybudovat zeď. 

 

Paulie Garand & Kenny Rough feat. Marcell – Srdce z ledu
Nový singl libereckého rappera a skejťáka z alba Dank. O nové desce i letošní turné promluvil v novém díle našeho pořadu V náladě a pro Youradio také připravil zajímavý playlist jeho oblíbené muziky Co poslouchá Paulie Garand.

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno