Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 18/2019: Bastille, Lil Dicky, JP Cooper, Debbie a Karel Gott

3. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Taylor Swift - ME!Bastille - Joy
Korunovaní králové nové vlny brit popu Bastille vydávají singl Joy, který pochází z chystaného třetího alba Doom Days, jehož vydání je naplánováno na 14. června. Album Doom Days zachycuje potřebu dočasně vypnout a uniknout ze světa, který může každou chvíli vyústit v apokalypsu. Právě úniku se věnuje i euforický singl Joy, který vypráví o tom, jak může jeden telefonát od důležité osoby rozehnat všechny vaše démony. 

 

Aurora - Animal coverJP Cooper feat. Astrid S - Sing It With Me
Britský písničkář JP Cooper vydává singl Sing It With Me, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Astrid S. „Jsem si jistý, že důvodem, proč většina kluků vezme do ruky kytaru a napíše song, je dívka. Sing It With Me je přesně o tomhle – o nápadu napsat písničku, protože nemáte odvahu jí ani pozdravit,” přibližuje skladbu JP. Singl následuje úspěch debutového alba Raised Under Grey Skies. 

Ariana Grande - 7 rings coverLil Dicky - Earth
Americký komik a rapper Lil Dicky složil píseň nazvanou Earth, která má upozornit na globální enviromentální problémy a apelovat na fanoušky po celém světě, aby se k planetě Zemi chovali slušně. Zpívají v ní samé hvězdy: Katy Perry, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Ariana Grande, Halsey, Ed Sheeran, Justin Bieber, Snoop Dogg, Rita Ora, Adam Levine, Charlie Puth, Sia a další.

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverDebbi - Lighthouse
Česká zpěvačka Debbi vydává svůj první letošní singl Lighthouse! Optimistická, chytlavá písnička popisuje důležitost životních opor a bezpečí. Skladba vznikla díky spolupráci mezi Debbi a hudebním producentem Hynkem Tomanem z kapely Support Lesbiens

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverKarel Gott & Charlotte Ella Gottová - Srdce nehasnou
Poprvé se Richard Krajčo rozhodl napsat píseň pro někoho jiného než pro svoji kapelu Kryštof. Duet pro Karla Gotta a jeho dceru Charlotte Ellu vznikl k blížícím se Mistrovým 80tinám. 
 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno