Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 17/2019: Taylor Swift, Dua Lipa, Don Diablo, The Lumineers a další

26. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Taylor Swift - ME!Taylor Swift feat. Brendon Urie - ME!
Americká zpěvačka Taylor Swift vydává společně s Brendonem Urie z kapely Panic! At The Disco singl ME!, který je ódou na individualismus a pozitivitu. „Chci, aby zněla lidem v hlavě, aby se tak díky ní cítili sami se sebou spokojenější,“ přibližuje singl Taylor. Pozitivní letní pecka ME! je první skladbou ze zpěvaččiny chystané sedmé desky.

 

Aurora - Animal coverDon Diablo feat. Jessie J - Brave
Holandský DJ, producent a skladatel Don Diablo vydává společně s britskou zpěvačkou Jessie J singl Brave. 
Don Diablo je jeden z průkopníků taneční hudby a přezdívá se mu Otec-zakladatel budoucnosti houseu. V minulosti nahrál remixy skladeb od Rihanny, Eda Sheerana, Justina Biebera, Madonny, Coldplay a mnoha dalších

Ariana Grande - 7 rings coverThe Lumineers - Gloria
Americká folkrocková kapela The Lumineers vydává singl Gloria, který je první vydanou skladbou z chystaného konceptuálního alba III, jehož vydání bude rozděleno do tří částí.  Každá trojice písní představuje jednu kapitolu pojednávající o jedné hlavní postavě pocházející z rodiny Sparksových.

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverDua Lipa - Swan Song
Nový singl britské zpěvačky Dua Lipa je Ústřední písní k akční kyberpunkové sci-fi Alita: Bojový anděl, kterou podle scénáře Jamese Camerona režíroval Robert Rodriguez. Skladba je inspirována aktivitami hnutí aktivistů Act Up, které vzniklo koncem osmdesátých let v lesbické a gay komunitě v New Yorku v reakci na pandemii AIDS a které se proslavilo sloganem „Ticho = Smrt“.

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverŠtěpán Urban - Candy
Štěpán Urban se po třech letech od své účasti v SuperStar konečně hlásí s autorským debutovým singlem Candy, který nahrál se svojí kapelou URBN. I přes britský přístup a anglický název je skladba nazpívaná v češtině. K písni byl natočen také lehce kontroverzní videoklip, který ukazuje lásku dvou žen v choulostivých scénách.
 

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno