Youradio

Menu

SONGY TÝDNE 15/2019: Avicii, Slza, UDG, Ava Max a další

12. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

A Star Is Born soundtrack coverSlza - Paravany
Nový singl českého popového dua z připravované třetí desky. Písnička vznikla v Berlíně a Londýně a prolamuje tak tříměsíční období, během kterého Patr Lexa a Lukáš Bundil nekomunikovali na sociálních sítích a "hledali to, co cítí a co chtějí v hudbě říct".

 

Aurora - Animal coverUDG - Parfémy
Pop rocková kapela UDG vdává nový singl Parfémy, který je první vlaštovkou z připravované nové desky. V textu v ní se pánové přiznávají k nevěře. Na březen 2020 chystá kapela svůj doposud největší koncert ve Fóru Karlín jako vyvrcholení oslav 20 let od založení. 

 

Ariana Grande - 7 rings coverSupport Lesbiens - Hazardér
Po čtyřech singlech v angličtině vsadili tentokrát Support Lesbiens na jediný song s českým textem z aktuální desky Glow. Píseň hazardér otextoval Xindl X a na křtu desky v pražském klubu Doupě na ni vznikl "živý" videoklip.

 

Billie Eilish - Bury A Friend coverAvicii - SOS
Singl SOS, na kterém se vedle Aviciiho objevuje hudebník, zpěvák, rapper a producent Aloe Blacc, je první skladbou z chystaného alba TIM, jehož vydání je naplánováno na 6. června letošního roku. Tim Bergling alias Avicii spáchal 20. dubna 2018 na dovolené v Ománu sebevraždu. Zanechal po sobě ale mimo jiné téměř htový materiál na další album, které brzy vyjde. 

 

Sigrid - Don't Feel Like Crying coverAva Max - So I Am
Ava Max se narodila v americkém Milwaukee, ale její rodiče pocházejí z Albánie. Nyní žije v Los Angeles, kam se s matkou přestěhovala ve čtrnácti letech, aby mohla snadněji pracovat na pěvecké kariéře. Píle a houževnatost se vyplatily – loňským singlem Sweet But Psycho pokořila hitparády po celém světě. A špatně si nevede i novinka So Am I.

 

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno