Youradio

Menu

Poslechni si nový singl Slzy!

24. 4. 2017 · Ondřej Těšínský

Skupina Slza zveřejnila nový song Ani vody proud. Nové album vyjde letos na podzim.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Vydání druhé desky je potvrzeno na pátek 13. října 2017. Do té doby bude Slza hodně koncertovat.

„Koncertně i studiově spolupracujeme s fantastickými muzikanty a využíváme nejmodernějších zvukových technologií. S první deskou se nám podařilo propojit moderní popový zvuk s češtinou a toto spojení nadále prohlubujeme," říká kytarista Lukáš Bundil.

Právě on hraje hlavní roli v novém klipu k songu Ani vody proud.

"I v těch nejtěžších životních situacích je důležité nahlížet na svět pozitivně a nenechat se pohltit tím špatným,“ popisuje myšlenku písně Lukáš.

„Hlavní hrdina příběhu má nadpřirozené schopnosti, které však neumí zcela ovládat. Nemůže se dotýkat jiných lidí, nemá přátele a jeho okolí se ho bojí. Snaží se však najít způsob, jak se celé skutečnosti postavit, a právě díky tomuto vědomí všemu negativnímu nepodlehne,“ vysvětluje děj klipu zpěvák Petr Lexa.

Filmový videoklip vznikal začátkem dubna v Březnici, nedaleko Příbrami. Natáčení zabralo tři dny a kromě fanoušků Slzy se zapojili také místní obyvatelé. Slza si zakládá na pravidelném kontaktu s fanoušky a potkává se s nimi i mimo koncertní pódia.  Ke vzniku nového singlu uskutečnili soutěž vycházející z tématu písně „Co nebo kdo ti pomáhá v těžkých chvílích“. Fanoušci na Instagram nahráli stovky fotek a Petr s Lukášem vybraným výhercům videoklip osobně pustili tři dny před oficiálním zveřejněním.

Přehraj si exkluzivní playlist Petra Lexy a Lukáše Bundila Co poslouchá Slza!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno