Youradio

Menu

Pop rock nezastavíš! Ochutnej pohodovou novinku Jacka Johnsona!

4. 9. 2017 · Ondřej Těšínský

Už v pátek 8. září vydává Jack Johnson album All The Light Above It Too. Prvním singlem z alba je píseň My Mind Is For Sale.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Album bylo nahráno během loňského roku v Johnsonově havajském nahrávacím studiu Mango Tree. 

„Album je výsledkem toho, na co jsem myslel v loňském roce, kdy jsem se plavil po Severním Atlantiku, abych natočil dokument o znečištění oceánu plastem. V roce, kdy byl prezidentem USA zvolen Trump. V roce, kdy jsem tábořil, surfoval, kdy mně zašívali mé zranění, kdy jsem průzkumničil, snil, sdílel dny a donekonečna mluvil se svou rodinou a přáteli… tohle všechno inspirovalo mé písničky," říká Johnson.

Jack Johnson vyrostl na Havaji, kde si oblíbil surfing a hru na kytaru.  Od roku 2001 vydal šest studiových alb a dvě koncertní alba, jejichž se celkem prodalo přes 25 milionů po celém světě. Jeho gramofirma Brushfire Records a tým, který ho doprovází na koncertech, jsou aktivními činiteli v „zelenání” hudebního průmyslu a jeho angažovaná společenská síť All At Once spojuje fanoušky s lokálními nevýdělečnými aktivitami na místech, kde vystupují.

Jack se svou ženou Kim založili Kukua Hawaii Foundation na podporu vzdělávání o životním prostředí v havajských školách a komunitách a Johnson Ohana Foundation na podporu celosvětového vzdělávání s tématy životního prostředí, umění a hudby. Zisk z prodeje alb a sponzorské dary na turné a Johnsonova vlastní charitativní činnost představují na 30 milionu dolarů darovaných na charitu od roku 2001. Deska „All The Light Above It Too“ je Johnsonovým prvním albem od úspěšného předešlého alba „From Here To Now To You“ z roku 2013.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno