Youradio

Menu

Ozzy Osbourne je vážně zraněný! Zpěvák zrušil všechny letošní koncerty

10. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Rocková ikona Ozzy Osbourne není v ideálním stavu - alespoň to o něm tvrdí jeho žena Sharon. Bývalý zpěvák kapely Black Sabbath si v noci zranil záda, krk a ramena, a tak musel následně zrušit všechny letošní koncerty. Podle Sharon je doma a léčí se, ale je z toho otrávený.

 

Přehrát Ozzyho Osbourna

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Sharon Osbourne během svého vystoupení na televizním pořadu The Talk prozradila smutné detaily o zdravotní situaci svého muže, hudební legendě Ozzyho Osbourna. Sharon uvedla, že Ozzy měl nešťastnou nehodu u nich doma, během níž si poranil záda, krk a ramena. Podle známé mediální osobnosti je Ozzyho zdravotní stav o to vážnější, protože v sobě měl několik kovových desek - následek nepříjemné nehody na motocyklu, která ho před několika lety dostala i do kómatu na několik dnů. Všechny kovové části byly údajně uvolněné, a tak nezbylo nic jiného, než zrušit všechny letošní koncerty slavného zpěváka, dokud se dostatečně neuzdraví. 

Sharon tvrdí, že se Ozzy doma cítí hrozně. Hlavním důvodem jeho nespokojenosti je to, že mu byla odepřena jediná věc, ve které kdy vynikal - vystupování před lidmi, ukončila Sharon svůj proslov se slzy v očích. 

Ozzy Osbourne kvůli zdravotním důvodům odložil dosud všechny svoje koncerty v rámci svého posledního celosvětového turné No More Tours 2. Fanoušci mu na sociálních sítích popřáli brzké uzdravení a doufají, že ho opět uvidí na koncertním pódiu co nejdřív. 

Drž se, Ozzy!

 

Poslechni si Ozzyho Osbourna

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno