Youradio

Menu

Nový singl Chinaski: Není nám do pláče! Jak se ti líbí?

16. 1. 2017 · Ondřej Těšínský

Poslechni si na Youradiu zbrusu novou písničku od Chinaski! Jmenuje se Není nám do pláče, stejně jako nové album, které vyjde na jaře.

„Do té písničky jsme promítli naše zkušenosti čtyřicátníků. Že některé věci nejsou jako ve dvaceti, ale že se i dál máme skvěle. O tom to celé je,“ přiznává frontman kapely Michal Malátný. V textu písně fanoušci poznají názvy největších hitů kapely.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Skladbu Není nám do pláče vybral pro start hlavní producent alba Greg Haver (Manic Street Preachers, Tom Jones…), který stojí i za mimořádně úspěšnou poslední nahrávkou Chinaski Rockfield. Ta kapele přinesla tři velké rádiové hity a řadu ocenění, včetně Anděla za Skupinu roku.

Muzikanti s Haverem už od loňského roku trávili čas nahráváním a skládáním v Austrálii (kde vznikla i skladba Není nám do pláče), londýnských Dean Street Studios nebo aktuálně na Novém Zélandě.

„Našli jsme producenta, který má naši stoprocentní důvěru. Dřív jsme pořád seděli ve studiu a všichni do toho mluvili. Kdežto teď má Greg poslední slovo a zatím to funguje,“ doplňuje Malátný. Dodává, že mixu aktuálního singlu se ujal Brit Jay Reynold, který spolupracoval na nahrávkách například Elly Eyre, McFly, Pixie Lott a dalších.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno