Youradio

Menu

Nejvíc cen BRIT Awards získala kapela The 1975! Kdo jiný na slavnostním večírku překvapil?

22. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

Britská kapela The 1975HUDEBNÍ ZPRÁVY TÝDNE 8/2019

Lady Gaga se rozešla se svým snoubencem

Shawn Mendes nafotil reklamní kampaň pro značku Calvin Klein

Zemřel bývalý člen kapely The Monkees, Peter Tork

 

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Lady Gaga se rozešla se svým snoubencem
Zpěvačka a herečka ukončila zásnuby s hledačem talentů, Christianem Carinem. Podle amerických bulvárních serverů stály za rozchodem pracovní povinnosti obou snoubenců. Gaga údajně už vrátila zásnubní prsten v hodnotě několika milionů. Zpěvačka ani její bývalý snoubenec Carino se k rozchodu zatím nevyjádřili.

 

Shawn Mendes Calvin KleinShawn Mendes nafotil reklamní kampaň pro značku Calvin Klein
Kanadský zpěvák Shawn Mendes se stal novou tváří značky spodního prádla Calvin Klein! Autor hitu „There's Nothing Holdin' Me Back“ na svém Twitterovém účtu zvěřejnil fotky z odvážného fotoshootu a fanoušci z toho naprosto zešíleli. Reklamní kampaň s Mendesem se také dočkala řadě známých parodií, zejména od zpěvačky Miley Cyrus a moderátora Jamese Cordena. Všichni ale mladému zpěvákovi tajně závidí!

Kapela The 1975Nejvíc cen BRIT Awards získala kapela The 1975
Letošní udělování cen BRIT Awards nabídlo řadu pořádných překvapení, mezi které patřili například The 1975. Čtyřčlenná kapela vyhrála v kategorii „Skupina roku“ a „Album roku“ a patřila tak mezi největší letošní výherce. Dalším překvapením na prestižní akci byla zpěvačka Jorja Smith - Ta si vyzvedla cenu za „Britskou hudebnici roku“ v nadupané kategorii. Cenu za „Britského hudebníka roku“ převzal sympatický zpěvák George Ezra.

Peter TorkZemřel Peter Tork, bývalý člen kapely The Monkees
Ve věku 77 let zemřel bývalý baskytarista a klavírista kapely The Monkees, Peter Tork. Tork už deset let trpěl vzácnou formou rakoviny jazyku a podle oficiálních stránek kapely na sociálních sítích zemřel v klidu a obklopen rodinou. Kapela The Monkees slavila největší úspěch během šedesátých let, s hitovými singly jako „I'm a Believer“ či „Daydream Believer“. Kapela byla podle mnohých považována za americkou verzi kapely The Beatles, byť cesta k jejímu stvoření byla poněkud odlišná. The Monkees totiž založili američtí filmoví producenti kvůli televiznímu seriálu v roce 1966. Kapela se sice nikdy nedočkala toho samého úspěchu jako jejich rivalové z anglického Liverpoolu, nicméně, mnozí ji stále považují za důležitou součást hudební scény šedesátých let. Peter Tork byl důležitou součástí tohoto úspěchu a jeho smrt je pro hudební průmysl velkou ztrátou.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno