Youradio

Menu

Mrkni na video z turné Mirai a Poetiky. Skoro všude mají vyprodáno!

13. 3. 2018 · Ondřej Těšínský

Kapely Mirai a Poetika odstartovaly společné turné. Vstupenky seženete už jen do Českých Budějovic a Prahy.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Energie, emoce, radost z hudby a dvouhodinová show. To jsou hlavní atributy společných koncertů mladých kapel Mirai a Poetika, které uplynulý víkend zahájily na západě Čech.  První samostatné turné obou kapel, jež mělo původně proběhnout na podzim, je na většině míst vyprodané. Poslední vstupenky zbývají do Českých Budějovic (30. 3.) a Prahy (8.4.).

„Nelze popsat pocity, které jsme během pátečního koncertu v Chodově u KV a vyprodané Plzni v sobotu zažili. Ta podpora od lidí byla neuvěřitelná. My jsme turné museli přeložit a nevěděli jsme, jestli někdo přijde a nyní jsme koncertovali ve dvou vyprodaných sálech a byla to absolutní emoční smršť,“ shodují se obě kapely.

Mirai a Poetika nejsou na hudební scéně žádnými nováčky.  Kapela Mirai v loňském roce posbírala tři ocenění v anketě Český slavík a v letošním se může pochlubit čtyřmi nominacemi v Cenách Anděl a stejný počet získala i v Hudebních cenách Evropy 2. Také debut kapely Poetika zařadili posluchači E2 do TOP 4. Obě kapely mají za sebou několik rádiových hitů, milionová přehrání svých videoklipů na YouTube a bohatou zkušenost z malých i velkých pódií. Navíc je spojuje láska k hudbě a živému hraní.

Obě kapely během víkendových koncertů návštěvníky přesvědčily, že jejich síla je právě v živém hraní a chytlavých melodiích. Zazněly nejznámější singly Zkouším žít, Každou vteřinou, Anděl či hit Když nemůžeš, tak přidej, tak nové skladby z debutových alb Konnichiwa (Mirai) a Trinity (Poetika). Každý z koncertů navíc kapely oživily závěrečným akustickým medley. Podle reakcí posluchačů dvojkoncert Mirai a Poetika za návštěvu rozhodně stojí a kapelám po právu patří místo v programu blížících se letních Majálesů, festivalů a městských slavností.

Na krátkou videoukázku z víkendových koncertů se podívejte zde. 

MIRAI & POETIKA TOUR 2018
17.3. Velké Meziříčí - Jupiter klub – vyprodáno
21.3. Brno - Metro music club – vyprodáno
23.3.Ostrava – BrickHouse – vyprodáno
29. 3. Vratislavice - Kulturní centrum Vratislavice 101010 – vyprodáno
30.3. České Budějovice - Kulturní dům Vltava
31.3. Valašské Meziříčí - M-Klub – vyprodáno
8. 4. Praha – Lucerna Music Bar

Vstupenky pořídíte v obvyklých předprodejích jednotlivých klubů a lokálních sítích.

Pusť si VIP playlist Co poslouchá Poetika?

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno