Youradio

Menu

Mick Jagger je zpět! Zpěvák sdílel video, jak se připravuje na další koncerty

16. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Skvělá zpráva pro fanoušky The Rolling Stones: zdravotní stav Micka Jaggera se zlepšuje a zpěvák se připravuje na další etapu koncertního turné. Jagger měl problémy se srdcem a musel podstoupit operaci v newyorské nemocnici. 

Přehrát The Rolling Stones

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Kapela v březnu posunula termíny svých koncertů ve Spojených státech na dobu neurčitou. Nyní se ovšem zdá, že by se Jagger mohl objevit na koncertních pódiích dřív, než se původně čekalo. 

Zpěváka Micka Jaggera lze považovat jako jakéhosi zázrak přírody. Anglický zpěvák je v 75 letech stále tak plný energie a pohybu.  A nyní se zdá, že nám tento zázrak přírody přichystal další skvělý kousek. Jagger zveřejnil video ze zkušebny, kde se připravuje na další koncerty s plnou vervou, a to necelé dva měsíce poté, co musel jít na operaci srdce! Fanoušci na sociálních sítích Jaggera obdivují a video se brzy stalo virálním hitem. Mrkněte na něj níže!

 

Video s tancujícím Jaggerem zaujalo i kapelu, na nichž písničku slavný zpěvák tancoval. Anglická skupina The Wombats uvedla, že video s Jaggerem pro ni představuje splněný životní sen. 

Kapela The Rolling Stones dnes uvedla, že se přeplánované koncertní turné po Spojených státech bude konat od července do konce srpna. Podle výše uvedeného videa se zdá, že se fanoušci ve Spojených státech mají rozhodně na co těšit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno