Youradio

Menu

Bude to další Despacito? Poslechni si nový singl od Luise Fonsi!

24. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Latinskoamerický hitmaker Luis Fonsi po globálním úspěchu alba VIDA vydává nový singl Date La Vuelta, na kterém spolupracoval s reggaetonovou hvězdou Nicky Jamem a kolumbijským zpěvákem a skladatelem Sebastiánem Yatrou!

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

„Singl jsem napsal s André Torresem a Mauriciem Rengifem, se kterými jsme spolupracoval například na hitech, jako je Despacito, Échame La Culpa, Calypso a Imposible. Teď jsme chtěli napsat něco romantického, co bude ale zároveň rytmické a veselé. Proto jsem si přizval Nickyho a Sebastiána, kteří jsou mistři míchání těchto světů dohromady,“ komentuje singl Fonsi.

Luis Fonsi své skladby nejenom zpívá, ale sám je i skládá – je muzikantem, multiinstrumentalistou a básníkem. Úspěch sklízel již před stvořením slavného Despacita: prodal miliony desek, pravidelně vyprodával koncerty a nahrával s lokálními latino hvězdami, jakými jsou kupříkladu Juan Luis Guerra nebo Laura Pausini. V roce 2014 vydal album 8, jež produkoval Martin Teref, jenž má na kontě spolupráci například s Jasonem Mrazem či Jamesem Morrisonem. Album v několika zemích debutovalo na první příčce. Fonsi rovněž vystupoval v rámci ceremoniálu předávání Nobelových cen, byl nominován na Grammy a její latinskou verzi dokonce získal.

Poslechni si singl

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno