Youradio

Menu

Linkin Park přijedou příští rok do Prahy!

15. 11. 2016 · Ondřej Těšínský

Je tu další megakoncert ohlášený na příští rok v Česku! Po Robbie Williamsovi, který přiveze svou The Heavy Entertainment Show, oznámila své vystoupení kapela Linkin Park.  

Americká rocková kapela se do Čech se vrátí po deseti letech. V neděli 11.6.2017 zahraje na Aerodrome Festivalu v pražských Letňanech.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

Linkin Park patří k nejpopulárnějším kapelám posledních let. S prodejem přes 19 milionů kopií prvotiny Hybrid Theory jsou nejúspěšnějším debutantem 21. století. Celosvětově prodali přes 50 milionů svých alb, jejich facebookový profil sdílí více než 62 milionů přiznivců. Žádná jiná kapela takový zástup fanoušků na sociálních sítích nemá!

Dosud poslední deskou je album The Hunting Party z roku 2014, na kterém se Linkin Park vrátili k rockovým kořenům. Na nahrávce hostují kytarista Tom Morello z Rage Against The Machine, Daron Malakian ze System Of A Down nebo Page Hamilton z alternativně metalových Helmet

O tom, jaké bude nové album, které Linkin Park právě nahrávají, se zatím spekuluje. Je však pravděpodobné, že nových nahrávek se dočkáme ještě před červnovým pražským vystoupením.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno