Youradio

Menu

Lighthouse Family vydávají singl My Salvation!

17. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Jedna z nejúspěšnějších kapel přelomu tisíciletí, Lighthouse Family, vydává singl My Salvation! Singl je součástí alba Blue Sky In Your Head, které vyjde už 3. května. Lighthouse Family tak představí svojí první desku po osmnácti letech. Album bude obsahovat všechny klasické hity v remasterované podobě, mezi které patří například Lifted, High nebo Ocean Drive.

Přehrát nový singl

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Tunde Baiyewu a Paul Tucker zformovali Lighthouse Family na začátku devadesátých let. Jejich debutové album Ocean Drive (1995) se stalo šestkrát platinovým a v tabulkách se drželo neuvěřitelné tři roky. Lifted se stalo jednou ze skladeb, která definovala éru devadesátkové Británie. Následovalo obdobně úspěšné album Postcards From Heaven, které mimo jiné obsahovalo tři Top Ten singly Raincloud, High a Lost in Space. Třetí album Whatever Gets You Through The Day, které vyšlo v roce 2001 bylo také velmi úspěšné. Vztahy v kapele ale bohužel následně ochladly. Tunde i Paul utrpěli rodinné ztráty, a tak se kapela rozhodla dát pauzu, která trvala až do dnešního dne. 

Tunde a Paul jsou nyní ovšem zpátky pohromadě a těší se na další společnou kariérní etapu. Poslechněte si jejich nový singl My Salvation níže!

Poslechni si singl

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno