Youradio

Menu

Karmen Pál-Baláž ze SuperStar bude zpívat s kapelou Peha!

29. 6. 2018 · Ondřej Těšínský

Bývalá skupina porotkyně SuperStar Kataríny Knechtové hlásí comeback. S Pehou ale bude místo Knechtové zpívat jedna z finalistek letošní SuperStar Karmen Pál-Baláž.

Přehrát kapelu Peha

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

"Comback Pehy byl zcela neplánovaný," vysvětluje někdejší i současný manažer skupiny Petr Tureček. "Nedávno jsme při náhodném setkání s bubeníkem Martinem Migašem téma comebacku jen naťukli," říká.

"Když jsem v SuperStar slyšel zpívat Karmen, hned mi bylo jasné, že její barva hlasu by byla pro Pehu to pravé. Nakonec slovo dalo slovo a teď můžeme po několika společných zkouškách s radostí oznámit, že Pehu obnovujeme," dodává Petr Tureček.

Nadšená je i zpěvačka, která v SuperStar skončila na třetím místě. "Je to pro mě velká čest s Pehou zpívat. Vždycky jsem ji měla ráda a navíc hraje stejnou muziku, jakou poslouchám."

A bubeník Martin Migaš dodává: „Kromě toho, že je Karmen skvělá hudebnice, má i pihatou tvář. A to všechno zpečetilo naše rozhodnutí.“

Kapela s novou zpěvačkou hodlá koncertovat i nahrávat. První společné vystoupení mají 28. července na Morava Music Festu.

Skupina Peha má na svém kontě čtyři alba s hity jako Spomaľ, Za Tebou nebo Naoko spím. Rozpadla se v roce 2008, když zpěvačka Katarína Knechtová po úspěchu písně Můj Bože z filmu Bathory odešla na sólovou dráhu. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno