Youradio

Menu

Kapela Lucie vydá album EvoLucie a chystá turné!

18. 4. 2017 · Ondřej Těšínský

Nové album EvoLucie by mělo vyjít za rok. Na podzim 2018 vyrazí kapela na turné. Na nový singl se můžeme těšit už letos.

Albovou novinku Lucie chystá v nejslavnější sestavě David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH. Deska bude mít název EvoLucie a má vyjít na jaře 2018.

Turné začne 13. listopadu 2018 v Ostravar Aréně, pokračovat bude 18. listopadu v brněnské DRFG aréně a 24. listopadu v pražské O2 areně. Předprodej startuje už tento čtvrtek 20. dubna. 

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Poslední album Dobrá kočzka která nemlsá vyšlo v roce 2002 a nedlouho po následném turné nejslavnější česká porevoluční kapela ukončila činnost. K usmíření členů došlo v roce 2011, když byla Lucie na cenách Anděl oceněna jako skupina dvacetiletí.

Následně kapela odehrála v létě 2014 turné, které mělo zastávku i na festivalu Rock for People.

V pražském Hudebním divadle Karlín měl v roce 2015? premiéru také muzikál Větší, než malé množství lásky obsahující hity skupiny s Barborou Polákovou v hlavní roli.

Loni v létě Lucie absolvovala několik velkých koncertů pod širým nebem a v kinech se objevil také dokument Lucie: Příběh jedný kapely.

„Řekli jsme si, že další turné může být jedině s novou deskou, nechceme skončit jako revival sebe samých. Nálada ve skupině je tvůrčí,“ řekl klávesák Michal Dvořák serveru iDnes.cz.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno