Youradio

Menu

Kam se vyvíjí média? VŠEMI SMĚRY. Přijď na festival a dozvíš se víc!

12. 4. 2019 · Ondřej Těšínský

Média se den ode dne mění a vyvíjí. Vyšší odborná škola publicistiky už 21 let vzdělává osobnosti, které tento mediální svět tvoří.

15. ročník festivalu Všemi Směry je zasvěcený úspěšným absolventům školy, kteří působí na prestižních místech.

Koná se už 3. 5. 2019 v Divadle DUP 39 u Národní třídy v Praze.

Na pódiu se nám představí absolventi VOŠPu. Patří mezi ně například Zdeněk Bašus (provozní dramaturg TV Seznam), Tomáš Kabát (redaktor Rádia Impuls), Robert Břešťan (šéfredaktor webu HlídacíPes.org), Lukáš Landa (investigativní novinář a reportér), Vladimír Piskáček (bývalý ředitel vydavatelství Economia) a Jakub Zelenka (redaktor Deníku N).

Díky jejich zkušenostem v médiích nahlédneme otevřeně do proměn mediálního prostředí posledních let. Nevynecháme ani téma budoucnosti novinářské profese a trendy, bez kterých nebude možné v médiích přežít. 

Můžete se těšit na virtuální realitu s proškoleným koučem od Jobs 2030, kde budete čelit svým obavám a zbavíte se strachu. Poradí vám, jak pracovat s vašimi silnými stránkami, a najít tak ideální povolání, které vás bude bavit a naplňovat.

Nebude chybět ani Youradio stánek, kde se dozvíte o nové aplikaci Youradio talk.

Na místě bude trafika s volným odběrem titulů Respekt, Studenta, speciální vydání Deníku N a školního časopisu Echo. V naší chillout zóně budou k dispozici drinky za studentskou cenu a pokecáte například na našich fatboyích. Těšit se můžete na speciální bar Jägermeistera a jeho nadupanou výzdobu.

V celém prostoru bude k prohlédnutí školní foto výstava. O čem ale bude, to se dozvíte až na místě. Určitě se máte na co těšit.

Tak dorazte 3. 5. 2019 do Divadla X10 (Dům uměleckého průmyslu – DUP39) na odrese Charvátova 10/39, Praha 1, u stanice metra Národní třída.

Webové stránky festivalu: www.vsemismery.cz

Vstupenky k zakoupení zde
 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno