Youradio

Menu

Justin Bieber si dává delší pauzu od hudby

27. 3. 2019 · Ondřej Těšínský

Kanadský zpěvák Justin Bieber oznámil, že si dává na delší dobu pauzu. Bieber na sociálních sítích oznámil, že si potřebuje vyřešit „závažné problémy“, se kterými se nyní potýká. 

Přehrát Justina Biebera

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Justin Bieber má pro své fanoušky znepokojující zprávu - zpěvák si dává kariérní pauzu na dobu neurčitou. Kanadský zpěvák přiznal začátkem března, že ho trápí problémy s duševním zdravím a vyzval svoje fanoušky, aby se za něj modlili. Situace se pro Biebera zřejmě od té doby zhoršila, jelikož zpěvák nyní uvedl, že odkládá skládání nového hudebního materiálu ve prospěch svého zdraví a svojí rodiny. Jeho vzkaz, který uveřejnil s touto fotkou na svůj instagram, si můžete přečíst níže.

 

 

 

 

 

 

 

Četl jsem spoustu zpráv, kde jste psali, že chcete album. Celou pubertu a dlouhé roky poté jsem pořádal koncerty a všiml jsem si (a vy určitě taky), že jsem během posledního turné nebyl spokojený. Já si to nezasloužím a nezasloužíte si to ani vy. Platíte peníze za to, abyste zažili vystoupení plné energie a ke konci posledního turné jsem nebyl emocionálně schopný vám tohle poskytnout. Koukám se, hledám a zkouším, jako většina z nás, a nyní se soustředím na to, abych napravil některé problémy, které mají kořeny hluboko uvnitř. Abych se nerozpadal, abych udržel svoje manželství a byl otcem, kterým chci být. Hudba je pro mě velmi důležitá, ale na prvním místě je rodina a zdraví. Hned, jak to půjde, přijdu s neuvěřitelným albem, můj swag je nezpochybnitelný a moje cílevědomost nepopsatelná, jeho láska je nadpřirozená, jeho milost je tak spolehlivá. Nacházím se na vrcholu, ať už dělám hudbu, nebo ne. Král řekl, že tomu tak bude. Já se ale vrátím se mstou, tomu věřte.. (gramatika a interpunkce budou hrozné, dělejte jako kdyby to byl text, u kterého vám to je jedno).

Přejeme mu brzké uzdravení!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno