Youradio

Menu

Ester Ledecké pogratuloval sám Bryan Adams. Koho ještě naše hvězda miluje?

19. 3. 2018 · Ondřej Těšínský

Nejlepší české snowboardistce a lyžařce Ester Ledecké na dnešní tiskové konferenci prostřednictvím videovzkazu pozdravil kanadský zpěvák Bryan Adams. Ten je její platonickou láskou. 

Víme, které další hudebníky má Ester ráda.

Přehrát Co poslouchá Ester Ledecká

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ester si blahopřání vyslechla jako překvapení na dnešní tiskové konferenci v Praze a byla z něj nadšená. Považuje to za další důkaz Adamsovy náklonnosti.

Když viděla vzkaz na velké obrazovce, hned se dožadovala, aby ho mohla dostat. "Budu se na to dívat pořád a pořád. Je to jasný důkaz, že mě miluje, teď už to ví všichni," řekla s úsměvem.

S osmapadesátiletým kanadským zpěvákem se kdysi setkala a on jí podepsal její růžovou kytaru. Napsal na ni vzkaz "S láskou, Bryan Adams". Ledecká je přesvědčena, že jejich duše jsou navěky spřízněné.

Na kytaru s věnováním ale raději moc nehraje. "Bojím se, aby se nějak neotřel ten podpis. Teď plánuju, že to nechám přelakovat, aby se to zakonzervovalo a bylo to tam navždy," vyprávěla.

I na další setkání s Adamsem podle ní dojde. "Teď je na turné, připravuje další, bude to podle jeho programu, jak bude mít čas. My si k sobě vždycky cestu najdeme, takhle bych to shrnula," dodala dvaadvacetiletá Ledecká.

A jaké další zpěváky a kapely Ester obdivuje?

„Mám ráda pořádný nářez jako třeba AC/DC, Aerosmith, Pink, Rolling Stones, INXS, Robbieho Williamse nebo Lennyho Kravitze,“ prozradila nám už před časem.

V jejím exklizivním VIP playlistu na Youradiu najdete samozřejmě i Bryana Adamse. 

Zdroj: ČTK

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno