Youradio

Menu

Demi Lovato spojila síly s manažerem Justina Biebera a Ariany Grande! Plánuje známá zpěvačka návrat?

13. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Demi Lovato má pro své fanoušky skvělou novinku! Americká zpěvačka si najala nového hudebního manažera - hvězdného Scootera Brauna. Braun se mimo jiné stará o Justina Biebera či Arianu Grande. Co znamená nová spolupráce pro budoucí kariéru Demi Lovato? Plánuje zpěvačka velkolepý návrat?

Přehrát Demi Lovato

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Americká zpěvačka je připravena zahájit svojí další kariérní etapu. Po těžkém roce, během kterého se Demi Lovato ocitla v léčebně, je její zdravotní stav zdánlivě nyní v mnohem lepším stavu a Demi je zřejmě připravena na brzký návrat. Autorka hitu Heart Attack na svém Instagramu sdílela fotku, kde podepisuje smlouvu se známým hudebním manažerem Scooterem Braunem. Příspěvek si můžete přečíst níže.

„LIDI! Dnes se mi splnily sny. Oficiálně mám nového manažera! A ne ledajakého manažera, ale jedinečného Scootera Brauna! Nemůžu být šťastnější, jsem inspirována a těším se na začátek této nové kapitoly s tebou, Scooteře. Díky, že si mi věřil a že sis stal součástí této cesty. JDEME NA TO!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spolupráce se Scooterem Braunem je pro Demi Lovato skvělým krokem kupředu - Braun ví, jak dobře zacházet s hudebními hvězdami a umí jim domluvit ty nejlepší podmínky pro tvorbu. Demi Lovato zřejmě chystá velkolepý návrat, a tak se spolupráce s Braunem zdá ideálním rešením. Těšíme se na to, co nám tito dva v brzké budoucnosti nabídnou za hity!

 

Poslechni si Demi Lovato

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno