Youradio

Menu

Další hvězda českých letních festivalů: Přijede Lana Del Rey

15. 3. 2018 · Ondřej Těšínský

Americká zpěvačka Lana Del Rey bude jednou z hlavních hvězd na Aerodrome Festivalu, který se ve dnech od 28. do 30. června uskuteční na letišti v Panenském Týnci. 

Přehrát Lanu Del Rey

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Festival nabídne celkem 32 zahraničních umělců. Pořadatelé už dříve oznámili jména jako Nine Inch Nails, Limp Bizkit, Portugal.The Man, Chvrches, Stone Sour, Parkway Drive, Body Count feat. Ice-T, Ofenbach a další. 

"Pro letošní rok Lana Del Rey zatím potvrdila pouze dvě festivalová vystoupení - na maďarském Szigetu a na Aerodrome Festivalu, kde bude kralovat pátečnímu večeru 29.června," uvedli pořadatelé.

Modelka, herečka a zpěvačka Elizabeth Grantová známá pod pseudonymem Lana Del Rey prorazila v roce 2011 baladou Video Games a následnám albem Born To Die s hity Blue Jeans, National Anthem a Summertime Sadness. 

Dcera doménového investora a milionáře Roberta Granta v Česku vystoupila v roce 2013 na akci typu Electronic Beats, kde potvrdila snahu stylizovat svůj pop jako nezávislou hudbu.

 Její nejnovějším počinem je coververze oscarové skladby You Must Love Me známé v podání Madonny z muzikálu Evita, která vyjde na retrospektivním albu Andrewa Lloyda Webbera Unmasked: The Platinum Collection.

Zdroj: ČTK

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno