Youradio

Menu

Black Eyed Peas vydávají singl Big Love!

17. 9. 2018 · Ondřej Těšínský

Americká skupina Black Eyed Peas přichází se singlem Big Love. Nové album Masters of The Sun vyjde 12. října!

Vokály v novém songu místo Fergie zpívá Jessica Reynoso.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Singl Big Love je další politicky angažovanou písní kapely. Zabývá se tématem ozbrojeného a policejního násilí, disociace kvůli sociálním sítím, rasovými problémy v Americe, vzestupu extrémní pravice a aktuální politické nejistoty.

V souvislosti s tím zároveň připomíná sílu a důležitost lásky a naděje. Výnosy z prodeje singlu poputují na účet studentské aktivistické organizace March for Our Lives, která se zabývá ukončením epidemie masových střeleb na školách a organizace Families Belong Together, která bojuje proti Trumpově politice násilné separace rodin.

Black Eyed Peas jsou uskupením, které se v průběhu své existence věnovalo hip hopu, popu, dance music i elektro žánru. Kapela se momentálně skládá z will.i.ama, apl.de.apa a Tabooa. V minulosti v kapele působila i zpěvačka Fergie, která se věnuje už jen sólové dráze. 

Black Eyed Peas stojí za hity, jako je Where Is The Love? nebo Pump It a se singly Boom Boom Pow a I Gotta Feeling se v roce 2009 stali jednou z jedenácti kapel, které se podařilo obsadit první dvě příčky Billboard Hot 100 zároveň. V roce 2010 získali tři ceny Grammy.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno