Youradio

Menu

Billie Eilish vyprodala pražský koncert za 4 minuty! Přesune se do většího prostoru?

15. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

HUDEBNÍ ZPRÁVY TÝDNE 7/2019

Rapper 21 Savage byl propuštěn z vazby

Cardi B si po udělování cen Grammys smazala Instagram 

Sociálními sítěmi začala kolovat falešná zpráva, že zemřel Karel Gott

 

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

21 SavageRappera 21 Savage po devíti dnech propustili z vazby
Imigrační policie ve Spojených státech propustila rappera 21 Savage z vazby. Rapperovi hrozilo vyhoštění ze Spojených států poté, co americká imigrační policie ICE uvedla, že nerespektoval podmínky svého víza. 21 Savage v rozhovoru po svém propuštění uvedl, že je nevinný a že imigrační policie ho držela ve vazbě neoprávněně.
 

Cardi B si po kritice za Grammy smazala Instagram
Fanoušci Maca Millera a Nicki Minaj se pustili do rapperky Cardi B na sociálních sítích poté, co americká zpěvačka vyhrála cenu Grammy v kategorii  „Rapové album roku“. Cardi B na kritiku reagovala razantně - smazala si Instagram. Poté, co se jí veřejně zastala Lady Gaga, si zpěvačka svůj Instagram znovu aktivovala.

 

Billie Eilish vyprodala pražský koncert v rekordním čase
Sedmnáctiletá americká zpěvačka vyprodala svůj koncert v pražském Foru Karlín za pouhé 4 minuty! Billie Eilish v březnu vydá své debutové album „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?“ a představí ho naživo 20. srpna 2019 i v Praze. Vzhledem k tomu, že se po vstupenkách jen zparášilo, zvažují organizátoři přesun vystoupení do větší haly. Jako host na koncertu vystoupí americký rapper Denzel Curry. 

Po sociálních sítích se šířila fáma, že zemřel Karel Gott
V úterý kolovala na sociálních sítích zpráva, že zemřel Karel Gott. Předtím, než se celý národ začal hroutit, ale sám zpěvák zveřejnil zprávu na svém Facebooku, že se jedná o výmysl a má se dobře. Žádné médium nepotvrzenou informaci o Gottově smrti nevydao, ale i tak měli v redakcích slušný frmol :) 

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno