Youradio

Menu

Bastille spojili síly s Marshmello a jsou Happier :-)

28. 8. 2018 · Ondřej Těšínský

Maskovaný hitmaker Marshmello vydává ve spolupráci s britskou indierockovou formací Bastille singl Happier, na němž se autorsky podílel i Steve Mac, který v minulosti spolupracoval s Edem Sheeranem, Liamem Paynem nebo P!nk.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

„Happier jsme napsali minulý rok a od začátku jsme jí viděli jako skladbu, ke které si někoho přizveme,“ komentují vznik singlu Bastille. „Pracovat s Marshmellem byla sranda. Dokázal najít radost v melancholii. Je dobré alespoň na minutu vstoupit do světa někoho jiného.“

Anonymní DJ a producent Marshmello se stal jedním z nejrychleji stoupajících dance producentů v historii. Za svou kariéru přesáhl dvě miliardy streamů a vyprodal přes 300 vystoupení po celém světě. Svou kariéru odstartoval remixem hitu od Jack U a Justina Biebera Where Are U Now. Následovaly hity na předních příčkách hitparád, stovky milionů přehrání a certifikáty od zlata až po platinu.

Nově korunovaní králové brit popu Bastille před pěti lety debutovali albem Bad Blood, které se stalo třikrát platinovým. Kapela má za sebou přes 500 koncertů na šesti kontinentech, na svém kontě má přes 15 milionů prodaných singlů, 6 milionů prodaných kopií alb, přes 3, 3 miliardy streamů, BRIT Award a nominaci na Grammy či ceny MTV. Svou tvář světu představili hitem Pompeii, který je momentálně šestkrát platinovým a jejich nejnovější singl Quarter Past Midnight je hitem napříč všemi rádii a v těch alternativních je nepřekonatelným hitem číslo jedna.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno