Youradio

Menu

Barbora Poláková vydá novou desku za pár dní. Poslouchej její VIP playlist!

2. 3. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové album zpěvačky, která se před třema lety proslavila singlem Nafrněná, vyjde už tento měsíc. Těš se také na koncerty.

Přehrát Co poslouchá Bára Poláková

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Nová deska s názvem ZE.MĚ vznikla ve spolupráci s producentem Janem P. Muchowem.

"Deska vyjde 23. března a 16. března začíná turné, na kterém budeme hrát nové písničky. To znamená, že dva první koncerty budou vlastně bez desky, kterou pokřtíme na dvou koncertech 22. a 23. dubna v Lucerna Music Baru v Praze," řekla.

Album předznamenal singl Po válce doprovázený videoklipem, aktuálně nominovaným na cenu Akademie populární hudby Anděl 2017.

Během roku, kdy vznikala deska ZE.MĚ, porodila Bára druhou dceru. Na album proto zařadila skladbu Milo II, jinak nechce své dcery Ronju a Riku, jejichž otcem je herec Pavel Liška, nijak mediálně prezentovat.

"Ne, ne. Nefotím se s nimi, nedávám je na facebook nebo instagram, necítím to tak. City ráda projevuju přímo jim, takže žádná srdceryvná písnička konkrétně o mateřství nevznikla. Na albu je jen písnička pro Riku, stejně jako na debutu byla pro Ronju. Je to jenom takový vzkaz, až bude větší, přece jenom se ta deska pojí s porodem," sdělila.

Absolventka DAMU hraje v současné době v Dejvickém divadle v inscenaci Kafka 24. "Žádné natáčení filmu teď nechystám, s ohledem na holčičky šetřím čas. Musela by přijít tak krásná nabídka, jakou byla role ve snímku Kvarteto Miroslava Krobota. Teď se věnuju naplno přípravám na koncerty a všemu kolem vydání desky ale vždycky budu ráda hrát divadlo i točit filmy." dodala.

Poslechni si VIP playlist Co poslouchá Bára Poláková

Zdroj: ČTK

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno