Youradio

Menu

Ariana Grande rozjela svoje celosvětové Sweetener tour

20. 3. 2019 · Ondřej Těšínský

HUDEBNÍ ZPRÁVY TÝDNE 12/2019

Ariana Grande odstartovala turné, které míří i do Prahy

Zemřel skvělý kytarista Dick Dale

Kapela Panic! At The Disco vydala nový singl

Britští poslanci přiznali, že tamní rappeři čelí diskriminaci

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Zemřel skvělý kytarista Dick Dale
V jednaosmdesáti letech zemřel skvělý kytarista a pionýr hudebního žánru surf rock, Dick Dale. Americký kytarista nahrál píseň Misirlou, kterou v roce 1994 podruhé proslavil kultovní film Pulp Fiction, a jeho hudební talent inspiroval kapely The Beach Boys či hudebníka Jimiho Hendrixe. Dalův agent označil hudebníkovu smrt jako smutný den pro rock and rollový žánr. 

 

Kapela Panic! At The Disco vydala nový singl
Čtyřčlenné uskupení Panic! At The Disco vydalo nový singl Dancing's Not A Crime. Písnička pochází z povedeného loňského alba Pray For The Wicked a doprovází ji zajímavý klip, ve kterém si v hlavní roli zahrála loutka. Panic! At The Disco rozjíždí evropskou etapu svého celosvětového turné a během dalších dvou měsíců zavítá do Belgie, Německa a do Velké Británie.

 

Ariana Grande rozjela svoje celosvětové Sweetener turné
Americká zpěvačka na úvodním koncertu celosvětového turné zabodovala - zazpívala celkem 31 písniček a na pódiu měla obrovskou kouli, na které se během představení zobrazovaly různé grafické záběry. Fanoušci Ariany Grande se mají určitě na co těšit! Zpěvačka dorazí do Prahy už 8. září.

 

 

Britští poslanci přiznali, že tamní rappeři čelí diskriminaci
Poslanci ze tří hlavních britských politických stran zveřejnili výsledky společného výzkumu o stavu hudebního průmyslu ve Velké Británii. Výzkum odhalil, že rappeři ve Velké Británii čelí rozsáhlé a systematické diskriminaci kvůli svému původu. Poslanci tak vyzvali britskou vládu, policii a hudební prostory k tomu, aby spolu zlepšily situaci a rapperům poskytly spravedlivé podmínky ke kariérnímu růstu.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno