Youradio

Menu

Adam Mišík v novém singlu "Chce zas v Tobě plout"

30. 4. 2018 · Ondřej Těšínský

Zpěvák Adam Mišík v nové autorské písni s názvem V Tobě představuje svou muzikantskou tvář. Po předchozích tanečních singlech přichází s pomalejší skladbou.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Adam Mišík se v nové skladbě, která měla premiéru v neděli během živého přenosu Superstar, představuje také jako výrazný autor. Intimní a minimalistická píseň vznikla ve spolupráci s mladými producenty Ondřejem Fiedlerem a Marcelem Procházkou.

„Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Myslím, že jsem potřeboval čas a také muzikantskou podporu, kterou jsem od Ondry i Marcela měl. Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou a absolutním kontrastem mé předchozí tvorby,“ přiznává Adam. 

Na produkci songu V Tobě se podílel čím dál úspěšnější producent Ondřej Fiedler (Lenny, Mirai, Kryštof) ve spolupráci s nadaným hudebníkem Marcelem Procházkou (Debbi, Lipo, No Distance Paradise).

„Už od songwriting session se nám líbila Adamova upřímnost a úplně jiná poloha, než ve které jsme ho do teď znali. A i to byl důvod, proč jsme se s ním rozhodli na singlu spolupracovat,“ přibližují Ondřej s Marcelem.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno