Youradio

Menu

Vykoleduj si pořádnou porci muziky

14. 2. 2017 · Ondřej Těšínský

Aktivuj si měsíční Velikonoční Premium zdarma ze svého telefonu a my ti na e-mail naoplátku pošleme další aktivační kód na tři měsíce Premium zdarma. Kód můžeš využít jako dárek anebo si jej nechat pro prodloužení svého Premia :) #darujHudbu

Ahoj,

jaro je tu, pomlázka a koledníci se blíží! Daruj jim netradiční koledu plnou hudby, daruj 90 dní Youradia Premium zdarma. Pošleme ti na e-mail poukaz v PDF, který můžeš věnovat anebo si případně nechat pro sebe :) Kód aktivuje Premium verzi na 3 měsíce. 

Jediné, co pro to musíš udělat je, že si ze svého telefonu aktivuješ zdarma měsíční zkušební dobu Premium verze*. Poté ti od nás automaticky příjde e-mail s poukazem.

(Kdyby e-mail nedorazil, zkontroluj spam složku, případně si zkontroluj, že máš v profilu email vyplněný. Kdyby bylo nejhůř, piš na podpora@youradio.cz).

Jak aktivovat Premium verzi z telefonu a co to znamená?

  1. V aplikaci Youradio musíš být přhlášený/á.
  2. V přehrávači ťukni na „Vyzkoušej Premium zdarma” (ti, co ještě Premium nezkoušeli) nebo „Chci Youradio Premium” (ti, co již někdy Premium aktivovali*).
  3. Aplikace tě vyzve k potvrzení předplatného za 89 Kč / 2,99 Euro měsíčně. Nicméně nic první měsíc neplatíš* a pokud budeš chtít předplatné zrušit během zkušební doby, stačí jej deaktivovat dle návodu.

V tom okamžiku se spustí třicetidenní zkušební verze a my ti pošleme e-mailem poukaz na 3 měsíce Premium verze zdarma.

Znovu upozornění: Tento první měsíc nic neplatíš*, ale po skončení zkušební verze se automaticky začne strhávat měsíční předplatné 89 Kč. Proto pokud se rozhodneš nepokračovat v Premium verzi, je nutné předplatné zrušit. Pokud použiješ kód na 3 měsíce zdarma pro sebe, stejně musíš předplatné během zkušební doby zrušit. Kdyby to nebylo jasné, napiš nám na podpora@youradio.cz.

*Měsíční zkušební Premium verze zdarma platí pro ty, kteří jí ještě nikdy na svém účtu neaktivovali. Pokud si již Premium zkušební dobu využil/a, pak můžeš Premium aktivovat za 89 Kč a kupón na 3 měsíce ti příjde také.

Co umí Premium verze navíc?

  • Hudbu na cesty. Offline mód až na 180 minut pro poslech hudby bez připojení k internetu.
  • Poslech bez reklam. V aplikaci se ti během poslechu hudby nebudou přehrávat reklamy.
  • Pausování songů. Přehrávání nálady můžeš pasunout klidně uprostřed songu a pokračovat později.

Jak použít aktivační kód?

  1. V aplikaci Youradio musíš být přhlášený/á,
  2. přejdi do svého profilu (ťukni na svůj avatar, viz obrázek),
  3. zvol položku "Zadej aktivační kód", kde vypiš kód z poukazu.
  4. Po uplynutí doby Premium verze zadané z poukazu, budeš mít Youradio zase ve Free verzi (nebude se ti strhávat žádný poplatek).

Ostatní informace

  • Dotazy piš na podpora@youradio.cz.
  • Poukazy jsou platné do 31. 5. 2017.
  • Tato akce platí pro novou aktivaci předplatného od 13. 4. 2017 12:00 do 17. 4. 2017 23:59.
  • Abychom ti měli kam voucher poslat, musíme mít na tebe e-mail. Zkontroluj si, že jej máš ve svém profilu vyplněný. Pokud tomu tak není, doplň si jej na webu https://www.youradio.cz/user

Team Youradio

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno