Youradio

Menu

Rocková novinka! Marilyn Manson ví, kde bydlíš, a přijede do Prahy!

25. 9. 2017 · Ondřej Těšínský

Korunovaný antikrist nejtemnějších zákoutí industriálního metalu s ponurým a neodbytně silným hlasem vydává desáté album Heaven Upside Down. Singl se jmenuje WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE a určitě zazní živě i listopadu v Praze.

Přehrát song

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Deska obsahuje deset skladeb, které byly nahrány v Los Angeles a zvukem a divokostí se opírají o klíčová díla Mansonovy kariéry Portrait of an American Family a Holy Wood. 

Deskou se prolínají témata násilí, sexu, politiky i romance. Song WE KNOW WHERE YOU FUCKING LIVE zachycuje temnou frenetickou oblast, která z Mansona pro mnohé udělala téměř Bohu rovnou osobu, na KILL4ME naléhá na fanoušky, aby mu byli bezmezně oddaní a na SAY10 prohlašuje, že je legendou, ne výmyslem a noří se do nových žánrů jako je trap.

Marilyn Manson je postavou, která existuje proto, aby narušovala status quo, a převtělovala strach z Boha do matek z předměstí, které se děsí toho, jaký bude mít tenhle arogantní pán temnoty vliv na jejich milované dětičky,“ píše o něm magazín Alternative Press.

Kapela Marilyn Manson s ikonickým frontmanem, jehož vlastní jméno je Brian Warner, vznikla v roce 1989 v kalifornském Hollywoodu. Jejich název, který kombinuje jméno hollywoodské herečky Marilyn Monroe a masového vraha Charlese Mansona, demonstruje prolínání dobra a zla. Samotného Warnera, který používá pseudonym Marilyn Manson, objevil rockový mág a zakladatel Nine Inch Nails Trent Reznor.

Kapela za svou existenci získala MTV Video Music Award a Kerrang Award za celoživotní přínos hudbě. Frontman Marilyn Manson se objevil v několika filmech i seriálech, jmenujme například Californication či Sons of Anarchy a vydal několik knížek, mimo jiné vlastní autobiografií Dlouhá trnitá cesta z pekla.

Marilyn Manson v rámci svého turné k nové desce vystoupí 19. listopadu v pražské Tip Sport Areně.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno