Youradio

Menu

Kryštof přidávají další koncert na Strahově a chystají nové písně

1. 2. 2017 · Ondřej Těšínský

Kapela v čele s Richardem Krajčem zahraje na pražském fotbalovém stadionu hned dvakrát. Vydá "bestofku" se třemi novinkami.

Na přání fanoušků jsme se kapela rozhodla protáhnout oslavy 25 let své existence a přidat druhý velký koncert na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze. Ten se uskuteční v neděli 17. září 2017, den po první show na Strahově, na kterou se vyprodaly vstupenky za deset týdnů.

Stahuj Youradio pro Android Stahuj Youradio pro iPhone a iPad

"Když jsme na začátku letošního roku oznámili vyprodaný koncert na Strahově, řada z Vás nás zavalila žádostmi, abychom přidali další, protože se na ně nedostalo. Dlouho jsme to zvažovali a nakonec se rozhodli do toho jít. Nemyslíme si, že se nám Strahov podaří vyprodat i podruhé, ale řekli jsme si, že když už slavíme a chystáme mimořádnou show, tak ať má možnost to vidět co nejvíce lidí," píše kapela v oficiální tiskové zprávě.

Předprodej k druhému přidanému koncertu začne na Valentýna, tedy 14. února 2017. Vstupenky budou k dostání v sítích GoOut (pouze sektor stání) a Ticketstream (stání i na sezení na tribunách).

Před Kryštof oba dny postupně zahrají kapely Hodiny, Sebastian a Jelen. "Jsou mladí, nadějní, plni energie, hrají a zpívají česky. Přesně jako my v našich začátcích. Zároveň mají už nějaké zkušenosti, takže by se nemuseli toho velkého davu zaleknout," píše kapela Kryštof na svém webu.

K výročnímu koncertu vyjde i druhé “best of” album Kryštof nazvané příznačně “25”. Bude obsahovat největší hity Kryštof s důrazem na alba vydaná po první výběrovce Poločas.

Bonusem budou tři nové písně, které kapela dopilovala na lednovém soustředění. "Můžeme prozradit, že dvě budou rychlejší a jedna pomalejší, a pracujeme na nich s českými i americkými producenty," říká kapela.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno